Endelig behandling

I vores behandlingsfilosofi er skinner ikke permanente. Hele vores behandling stiler ud mod at få dig af skinnen og få nogle tænder som understøtter den skade som altid vil være på leddet eller som kan genopstå.

Efter endt skinnebehandling, står dit kæbeled nu i en mere optimal position, som vi kan registrere med et nyt digitalt aftryk. Vi printer en model af dine tænder og sætter dem ind i en maskine som efterligner dit kæbeled. Det giver os muligheden for at detailplanlægge din rekonstruktion på en akryl udgave af dig, inden vi laver den endelige behandling på dig.

Når vi planlægger rekonstruktionen, har vi reelt tre muligheder – vi kan 1) fjerne tandsubstans, 2) tilføje tandsubstans (plast og porcelæn) og 3) flytte tænderne.

Vi fjerner kun tandsubstans i de tilfælde, hvor det giver mening – f.eks. hvis vi skal lave plast på 15 tænder i stedet for at slibe lidt på 2.

Vi laver altid en grundig plan, med flere muligheder, som vi gennemgår sammen med dig og forklarer dig om fordele og ulemper.