Undersøgelse

Patienter der henvises til os har ofte komplekse problemstillinger – ellers ville deres egen tandlæge selv løse problemerne. Derfor starter vi med en meget udførlig undersøgelse med en rapport på minimum 7 sider. Her noterer vi alt omkring kæbeled, muskler og tænder, funktion, symptomer og din historik på debut, omfang, smerte/ømhed-type variation, hyppighed og irritationsgrad.

Undersøgelsen varer typisk 1,5 time og danner grundlag for diagnostik, behandlingsplan og prognose.

Vi optager ofte en helt ny panoramarøntgen da vi skal bruge nogle helt specifikke vinkler til vores beregninger, vi har et af de nyeste apparater på markedet og billedet er taget med ekstrem lav stråling.

Enkelte dele af undersøgelsen vil blive uddelegeret til vores dygtige og kompetente klinikassistenter for eksempel tandstatus registrering, funktionsanalyse, røntgen optagelse, fotos, aftryk osv. Det vil altid være en tandlæge som stiller diagnose og laver behandlingsplanen.

Vi arbejder enormt struktureret og målrettet for at holde tidsforbruget nede og dermed også prisen.

Ved den fulde undersøgelse vil vi ofte supplere med en digital trykmåling af dine tænder, nogen gange suppleret med en digital muskel undersøgelse (EMG).