PERSONALE

Pia Worsøe
Pia WorsøeTandlæge
Pia er uddannet på Københavns Universitet i 2002. Hun har siden da været beskæftiget i privat praksis og fra 2010 til 2022 været medejer af klinikken dinTANDLÆGE i Vallensbæk. Pia har desuden i 13 år (2004 – 2017) fungeret som klinisk underviser på Københavns Tandlægeskole på Afd. For Tandsygdomslære, hvor hun har undervist
tandlægestuderende i plastfyldninger, rodbehandlinger og kroner en enkelt dag om ugen.
Pia fungerer som henvisningstandlæge på klinikken og har desuden stor interesse for kosmetiske behandlinger – specielt mhp. minimal invasive behandlinger i plast.

Pia taget efteruddannelse i bidfunktion både i England, Dawson Academy samt på Spear Academy i Arizona, USA.
Pia arbejder tæt sammen med Morten om undersøgelse, diagnostik og behandling af de henviste patienter.

Morten Worsøe
Morten WorsøeTandlæge
Morten er uddannet på Københavns Universitet i 2001 og har siden da været beskæftiget i privat prakis, med en sideløbende deltidsansættelse fra 2002 til 2005 på Afdelingen for Parodontologi. Fra 2005 til 2022 medejer af Tandlægerne Andersen og Worsøe i Københavns Sydhavn.

Morten har taget det fulde Spear curriculum online, samt besøgt deres undervisningscenter i Arizona 3 gange. Ligeledes har Morten gennemført Dawson core curriculum og tillægsmodulet i kæbelidelser. Siden 2010 har Morten arbejdet målrettet mod at udvide sine kompetencer inden for kæbefunktion og kæbelidelser. Fra januar 2022 har Morten sammen med Pia dedikeret sit arbejde til alene at omfatte bidfunktion og atypiske ansigtssmerter. Morten underviser sine danske kollegaer i Bidfunktion, Cerec chairside behandlinger samt håndtering af rekonstruktion ved komplekse patienter.

Julie Klein
Julie KleinTandlæge
Julie er uddannet på Københavns Universitet i 2010 og har været ansat på klinikken siden november 2023.
Julie fungerer som henvisningstandlæge i bidfunktion på lige fod med Morten og Pia og varetager alle slags behandlinger på vores henviste patienter.
Pia Kolze
Pia KolzeKlinikassistent
Pia er primært at finde i receptionen og er oftest den første du møder på klinikken.
Pia har mange års erfaring som klinikassistent og bistår også indimellem tandlægerne ved behandlinger.
Kathrine Elmvang
Kathrine ElmvangKlinikassistent
Kathrines arbejdsopgaver dækker alt fra selvstændige behandlinger med skinne afleveringer og kontroller til at bistå tandlægerne ved behandlinger.
Line Boesen
Line BoesenKlinikassistentelev
Line er under uddannelse til klinikassistent, men deltager på lige fod med det uddannede personale i alle klinikkens gøremål.
Julie Fischer Petersen
Julie Fischer PetersenKlinikassistent
Julie møder du ofte i behandlingrummene, hvor hun bistår tandlægen med undersøgelser og behandlinger.